Εστιατόριο - Kyma Maleme

Εστιατόριο Κύμα Μάλεμε

Το εστιατόριο «Το Κύμα» είναι το πρώτο εστιατόριο στο Μάλεμε και λειτουργεί από το 1987. Βρίσκεται 17km από την πόλη των Χανίων με κατεύθυνση προς Κίσσαμο.

Η ταβέρνα που μεγάλωσε γενιές, συνεχίζει ανανεωμένη με εχέγγυο τη σημαντική ιστορία του και την αγάπη του κόσμου.

Είμαστε εδώ να σας προτείνουμε γεύσεις σε ένα χώρο που έχουμε προβλέψει για όλα. Στον παιδότοπό μας μπορούν να παίζουν ασφαλή και αμέριμνα τα παιδιά σας. Αξέχαστες θα σας μείνουν οι εκδηλώσεις γενεθλίων που εμείς οργανώνουμε.

Κουζίνα παραδοσιακά Κρητική, μεσογειακή και φρέσκα ψάρια. Τα φαγητά μας παρασκευάζονται από διαλεγμένα κρητικά ντόπια προϊόντα και μαγειρεύονται με αγνό ελαιόλαδο δικής μας παραγωγής.

Βυθιστείτε στις γεύσεις με άφθονο κρητικό κρασί παραγωγής μας!

Η ζεστή ατμόσφαιρα, η φρεσκάδα των φαγητών και η νοστιμιά είναι οι λέξεις που αντιπροσωπεύουν τη βάση για τη δημιουργία του εστιατορίου μας. Μαγειρική για μας σημαίνει παράδοση, κουλτούρα, πολιτισμός και πάνω απ’όλα σεβασμός στον άνθρωπο.

Το εστιατόριο Κύμα Μάλεμε παρέχει στους πελάτες του...

Επισκεφτείτε το εστιατόριο μας, παρκάρετε το αυτοκίνητο σας στον άνετο χώρο σταύθμευσης που σας παρέχουμε και αφήστε τα παιδιά σας ελέυθερα να παίξουν στον παιδότοπο που είναι διαθέσιμος για τη διασκέδαση τους.

Επίσης για έκεινους που δεν αποχωρίζονται το laptop τους, παρέχουμε δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet σε όλη την έκταση της ταβέρνας και για να κάνετε το μπάνιο σας στην παραλία του Μάλεμε, «Το Κύμα» σας προσφέρει τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες χωρίς χρέωση.